dimecres, 18 de novembre del 2009

RES NO ÉS EL QUE SEMBLA...

(més si clikeu damunt es llibre)

"El fet en si semblava d'allò més ordinari. Un taxi s'havia estimbat a l'altura del quilòmetre 17 de la carretera que duia al aeroport. Els dos passatgers havien resultat morts a l'acte, mentre que el taxista greument ferit, l'havien trasladat a l'hospital [...] El vehicle no havia deixat cap marca de frenada en cap sentit. Tot circulant, s'havia desviat cap un costat de la carretera fins que s'havia estimbat per un precipici [...] Una setmana després a l'hospital quan el conductor va recuperar la consciència, en comptes d'aclarir les coses les va enfosquir encara més [...] El taxista havia estat incapaç de respondre a la pregunta reiterada de què havia vist pel retrovisor, que l'havia distret totalment? Una baralla entre els dos passatgers? o, al contrari, una carícia eròtica particularment agosarada?
El ferit va fer que no amb el cap: ni una cosa ni l'altra [...] El metge es disposava a intervenir, quan el pacient, arrossegant els mots, es va posar a explicar-ho tot. Segons el ferit, els dos passatgers del seient del darrere del taxi...no havien fet res més... res més... que esforçar-se per ... besar-se!
Encara que la declaració del taxista, tan poc versemblant, va ser atribuïda a les seqüel·les posttraumàtiques, l'expediente de l'accident del quilòmetre 17 es va considerar tancat..."
(pàg, 9-11)

2 comentaris:

Gloria Álvarez ha dit...

Avui m'he comprat 4 llibres de cop... alaaa... ja posaré quins són i de que van.

joana ha dit...

Autoregalar-se llibres és una gran idea...i quatre, un bon nombre.
Salutacions!